/
/
/
Europese aanbesteding schoonmaak­onderhoud Het Rhedens

Europese aanbesteding schoonmaak­onderhoud Het Rhedens

Het Rhedens is een schoolbestuur van drie scholen voor voortgezet onderwijs in Dieren, Rheden en Rozendaal. De scholen onderwijzen met bijna 200 medewerkers ruim 1.900 leerlingen. Inkoop consultant Jasper van Kasteren begeleidde de Europese aanbesteding van het schoonmaakonderhoud.

Resultaatgericht

Het Rhedens richtte zich op resultaatgericht aanbesteden, met aandacht voor de mens en kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit borgde Jasper door kwalitatieve gunningscriteria op te stellen, gericht op bijvoorbeeld medewerkerstevredenheid en kwaliteitscontroles, met als doel om te kijken naar wat goed gaat en hoe het resultaat nog beter kan.

Kenniscentrum was onmisbaar

“Het kenniscentrum was in deze aanbesteding onmisbaar. De aanbestedingsjuristen ondersteunen door juridische controles op volledigheid en rechtmatigheid uit te voeren. Maar ook bij het opstellen van bijvoorbeeld een scorematrix en beoordelingsformulieren. Dankzij hen weet je zeker dat juridisch alles klopt en je een compleet aanbestedingsdossier opstelt”, legt Jasper uit. Eric Catz, facilitair manager, is blij met de samenwerking en het eindresultaat: “Jasper heeft ons in het proces inhoudelijk aan zet gelaten om zowel vooraf eisen te verwoorden als tussentijds de beoordeling van de inschrijvingen uit te voeren. Dat is erg fijn.”

Meer

10

Europees aanbesteden

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Aanbesteding salaris­administratie OVO Zaanstad

Aanbesteding wagenpark voor vijf water­schappen

Europese aanbesteding glasvezel OVO Zaanstad

Europese aanbesteding leermiddelen Marnix College

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.