/
Werken bij

Werken bij

We care & connect. Met inkoop het verschil maken in de zorg voor mensen is wat ons drijft! Met 100 collega’s helpen wij opdrachtgevers binnen zorg en overheid met al hun inkoopvraagstukken. Van het professionaliseren, verduurzamen en aanbesteden tot totale uitbesteding, contractmanagement en interim inkoopoplossingen. Heb jij passie voor het inkoopvak en hart voor de zorg en overheid?

Experts met impact

Coppa is altijd op zoek naar nieuw talent! Van starters tot ervaren professionals. Een wo- of hbo-opleiding en passie voor het inkoopvak vinden we een mooi vertrekpunt. Wij bieden je een hele dynamische werkomgeving met leuke teams en collega’s en uitdagende projecten. Projecten waarmee je voor opdrachtgevers binnen de zorg en overheid samen écht impact kunt maken. Met mogelijkheden om je te specialiseren of juist wat te verbreden en iets nieuws te leren.

Tikkie eigenwijs

Een beetje eigenwijs, wij houden er wel van! Verder ben je nieuwsgierig, betrokken, ondernemend, oplossingsgericht en analytisch. Met je planmatige en communicatieve skills realiseer je keer op keer mooie en innovatieve resultaten. Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid en ruimte om je werk zelf in te delen. We hebben een open cultuur waarin je jezelf mag zijn en we oog hebben voor elkaar.

Volop ontwikkelmogelijkheden

Plezier, persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans staan voorop. Je ontmoet veel nieuwe mensen, werkt (mee) aan aansprekende projecten, ziet verschillende organisaties en leert veel van je ervaren collega’s. De wereld ligt aan je voeten om de allerbeste inkoopprofessional te worden.

Eén keer per zes weken komen we met alle collega’s samen tijdens de Academydag om kennis te delen, inspiratie op te doen en voor gezelligheid samen. Jaarlijks maken we met elkaar een inspirerende reis naar het buitenland.

Enjoy the ride

Wat vind je ervan? We zijn altijd op zoek naar nieuwsgierige verbinders, eigenwijze talenten en slimmeriken in het inkoopvak. Bekijk onze vacatures of kom gewoon eens kennismaken. Je bent welkom! De koffie staat klaar! 🙂

Maak kennis met...

Iedere nieuwe medewerker, van junior tot senior, volgt dezelfde interne trainingen, gegeven door onze eigen collega’s. Dit geeft een mooie indruk van alle kennis en vaardigheden binnen het bedrijf, ook buiten je eigen expertise om.

Michelle van Eijkelenburg – business consultant implementaties

Vacatures.

Kijk hier snel of je een leuke vacature ziet. Klik op de vacature voor meer informatie. Zit jouw droomplek er nog niet tussen? Stuur ons dan jouw open sollicitatie via dit formulier.

Junior inkoopconsultant

Junior aanbestedingsjurist

Medior/senior Inkoper Zorg

Inkoop­consultant / projectleider sociaal domein

Senior inkoopconsultant zorg

Operationeel inkoper

Inkoopconsultant overheid (medior/senior)

Business consultant duurzaam­heid

Contract­manager

Traineeship inkoop­consultancy

Functioneel beheerder inkoopsystemen

Onze ontmoetingsplek

We komen samen in onze mooie werkomgeving in Arnhem. Een inspirerende plek om te landen, ontmoeten, bijpraten, brainstormen en samen te werken aan gave projecten en nieuwe ideeen. Hier hebben we tijd voor elkaar en zijn ook onze opdrachtgevers en relaties welkom.

Hospitality Group heeft deze omgeving met ons ontworpen en met zorg en aandacht voor mens, milieu en materialen samengesteld. De fysieke en mentale fitheid van onze collega’s vinden we heel belangrijk. Van werkprivé balans tot gezamenlijke sportactiviteiten. 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.