/
Onze communities

Onze communities

Samen met Hospitality Group brengen wij professionals uit ons vakgebied bij elkaar in een aantal communities. Om te inspireren, kennis te delen en van elkaar te leren. We bieden aansprekende programma’s met actuele thema’s, experts, praktijkvoorbeelden en locatiebezoeken. Doe je mee?

Inkoop community

Nieuwe uitdagingen volgen elkaar snel op en vragen continu om creatieve en innovatieve oplossingen. Hoe ga jij als inkoopmanager zo goed mogelijk om met de huidige veranderingen bij zowel klanten als leveranciers? Sociale connectie, leveringsbetrouwbaarheid en digitalisering staan steeds meer op de voorgrond en ook de noodzaak voor duurzaam inkopen hebben impact op de toekomst en dus ook de inkoopprocessen. Waar kan jij het verschil maken? Het delen en krijgen van inspiratie, kennis en ervaring is relevanter dan ooit!

Sluit je aan bij onze community speciaal voor inkoop professionals om uitdagingen en inspiratie te delen.

Community inkoopmanagers ziekenhuizen

Deze community is speciaal voor inkoopmanagers in de ziekenhuizen, die zich zowel persoonlijk als professioneel willen laten inspireren en ontwikkelen. we brengen de inkoop top van de Nederlandse ziekenhuizen bij elkaar om inzichten en oplossingen met elkaar te delen over de gezondheidszorg van de toekomst.

Community Duurzaamheid

Overal ter wereld gaan ecologische alarmbellen af. Natuurlijke grondstoffen nemen sneller af dan de natuur kan aanvullen. Om onze huidige levensstandaard aan te passen en te veranderen moéten we stappen zetten. De groei van klimaatacties is indrukwekkend, maar nog lang niet genoeg. Welke stappen kunnen wij zetten? De enige manier om het tij te keren is regeneratie. In een innovatief programma creëren we een regeneratief kompas en brengen we je in contact met peers en sprekers. Met deze tools en inspiratie zet jij gegarandeerd een beweging in gang binnen jouw organisatie!

Community inkoop overheid

Speciaal voor strategische inkopers en eindverantwoordelijken voor inkoop bij overheidsinstellingen initiëren wij de Inkoop Community Overheid. Laat je prikkelen en inspireren. Wij brengen peers bij elkaar om te sparren, spiegelen en inzichten en ervaringen te delen, zodat jij impact kunt maken als persoon en professional.

Community inkoopmanagers zorginstellingen

Speciaal voor inkoopmanagers bij zorginstellingen initiëren wij de community inkoopmanagers zorginstellingen. De community brengt peers bij elkaar om inzichten en oplossingen met elkaar te delen over de gezondheidszorg van de toekomst.

Facilitaire inkoop community

In deze community brengen we facilitaire inkopers samen. Dé kans om ambities van fm en inkoop bij elkaar te brengen. Op zoek naar co-creatie en ketensamenwerking om gezamenlijk meer waarde te creëren en nog meer als waardig business partner te fungeren.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.