/
/
/
Europese aanbesteding glasvezel OVO Zaanstad

Europese aanbesteding glasvezel OVO Zaanstad

OVO Zaanstad is een schoolbestuur van zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad en is verantwoordelijk voor het onderwijs aan bijna 6.300 leerlingen. Er werken zo’n 800 medewerkers. Coppa begeleidde OVO Zaanstad met de Europese aanbesteding van de glasvezelverbindingen tussen alle locaties.

Europese aanbesteding glasvezelverbindingen

De opdracht was om snelle internetverbindingen tussen de locaties aan te besteden, inclusief aanleg en onderhoud. Het netwerk moet voorzien zijn van hoogwaardige beveiliging en geschikt zijn voor intensief gebruik door scholieren. Jasper van Kasteren heeft namens Coppa de aanbesteding begeleid.

Inschrijvingen en gunning

Na binnenkomst van de inschrijvingen zijn deze door de aanbestedingsjuristen en projectmedewerkers van het Kenniscentrum van Coppa gecontroleerd op volledigheid en rechtmatigheid. De rechtmatige inschrijvingen zijn vervolgens beoordeeld door OVO Zaanstad. Jasper begeleidde en adviseerde hen hierin en stelde vervolgens de (voorlopige) gunning en afwijzing op. Na akkoord van OVO Zaanstad is de gunningscorrespondentie verzonden.

OVO Zaanstad over de samenwerking

Marjolijn Breure was namens OVO Zaanstad als Manager Onderwijsfaciliteiten betrokken bij het aanbestedingstraject. “Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Coppa. Jasper is proactief en beschikt over veel vakkennis. De besparing die we uiteindelijk hebben gerealiseerd, is boven verwachting. Ik geef de beoordeling van het project een 10 en kan Coppa dan ook zeker aanbevelen!”

Meer

9

Europees aanbesteden

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Europese aanbesteding schoonmaak­onderhoud Het Rhedens

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Aanbesteding salaris­administratie OVO Zaanstad

Aanbesteding wagenpark voor vijf water­schappen

Europese aanbesteding leermiddelen Marnix College

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.