/
/
/
Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

GGD Hollands Noorden (GGDHN) is de gemeentelijke gezondheidsdienst voor 17 gemeenten in het noorden van Noord-Holland en vroeg Coppa om ondersteuning bij de Europese aanbesteding van gebruikershardware. Onze senior inkoopconsultant Björn Eizenga werkte hiervoor samen met Agnieszka Schipper, senior inkoper bij GGDHN.

Gebruikershardware

Voorheen kocht GGDHN gebruikershardware in via een raamovereenkomst. Maar omdat deze overeenkomst afliep, startte GGDHN deze Europese aanbesteding op. Met gebruikershardware wordt onder andere laptops bedoeld, die de leverancier gebruiksklaar met laptoptas en toebehoren moet kunnen leveren.

“Voor hem automatisch, voor mij nieuw”

GGDHN werkt met een gecoördineerd inkoopmodel en haalt indien nodig de expertise voor een bepaalde aanbesteding in huis. Agnieszka vertelt: “Soms begeef je je op minder bekend terrein. Met een aanbesteding als deze, is het fijn om een ervaren consultant als Björn aan je zijde te hebben. Wat voor hem bijna automatisch gebeurt, is voor mij soms nog nieuw. Dat is mooi om te zien, want veel van wat ik zie, kan ik in de toekomst zelf toepassen.”

Samenwerking

“Het fijne is dat je met Coppa een partner in huis haalt. Je haalt naast een consultant ook een organisatie met een intern kennisnetwerk in huis. Zo kan de consultant altijd, indien nodig, iemand mee laten kijken die expertise heeft in het betreffende inkooppakket of inkoopcategorie,“ vervolgt Agnieszka.

Meer

5

Interim professionals

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Interim inkoop­consultant bij Gemeente Gorinchem

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.