/
/
/
Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Coppa verzorgt al enige tijd met twee inkoopadviseurs, Destiny en Patrick, de invulling van de inkoopafdeling van de gemeenten Pekela en Veendam. Professionaliseren van de inkoop staat hoog in het vaandel. Ook het begeleiden van diverse onderhandse en Europese aanbestedingstrajecten is onderdeel van de opdracht.

Professioneel team

Destiny begeleidt als inkoopadviseur van Coppa voor zowel Gemeente Pekela als Veendam diverse onderhandse en Europese aanbestedingstrajecten op het gebied van Werken, Leveringen en Diensten. Het kenniscentrum van Coppa ondersteunt bij de voorbereiding en uitvoering van aanbestedingen. De aanbestedingsjuristen van Coppa worden ingezet voor juridisch advies en de controles op de aanbestedingsdocumenten.

Inkoopdeskundigheid

Naast het inkopen adviseert Destiny bij inkoopvraagstukken, is ze verantwoordelijk voor het bijhouden van de inkoopkalenders en het aanpassen van het inkoopbeleid en de inkoopvoorwaarden door veranderingen in de wet- en regelgeving.  Met haar dienstverlenende en behulpzame aanpak, kijkt ze naar oplossingen waarbij de behoefte en wensen van de klant centraal staan en die passen binnen de kaders van de aanbestedingswet.

Resultaat

De resultaten zijn positief. Sinds twee jaar worden jaarlijks in januari inkoopjaargesprekken gevoerd om wederzijds een beeld te krijgen van wat er speelt, welke projecten op de planning staan en hoe Inkoop van meerwaarde kan zijn. In 2021 is een inkooptool ge├»mplementeerd waarmee interne klanten projecten kunnen aanmelden en  documenten kunnen vinden wanneer ze zelf een aanbesteding doen. Verder wordt actief  samengewerkt met andere afdelingen zoals Financi├źn en Sociaal om zo de gemeentelijke doelstellingen te kunnen behalen.

Meer

5

Interim professionals

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Interim inkoop­consultant bij Gemeente Gorinchem

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.