/
/
/
Europese aanbesteding leermiddelen Marnix College

Europese aanbesteding leermiddelen Marnix College

Coppa heeft het Marnix College in Ede begeleid bij de Europese aanbesteding van leermiddelen. Het contract met de huidige leverancier van leermiddelen liep af en zou dus opnieuw moeten worden aanbesteed. Marnix College is een iets kleinere school en hebben de expertise voor het juist begeleiden van een Europese aanbesteding gewoonweg niet in huis.

Aanbestedingstraject leermiddelen

Het project betrof het aanbesteden van fysieke en digitale leermiddelen. Vooraf werd door Jasper een duidelijk en transparant stappenplan opgezet. Tijdens de intake werd onder andere de visie van de school op leermiddelen en de eisen en doelstellingen van het Marnix College voor het gebruik van de leermiddelen besproken.

Coppa heeft het Marnix College vervolgens ontzorgd met het opstellen van geschiktheidseisen, een Programma van Eisen, gunningscriteria en een beoordelingskader. Bovendien heeft Jasper alle communicatie rondom de aanbesteding verzorgd.

Samenwerking en resultaat

Alex van Boom (hoofd bedrijfsvoering Marnix Colleg) is erg tevreden over de samenwerking met Jasper en Coppa. “Jasper heeft een aantal eigenschappen die van groot belang zijn. Hij is goed in het bewaken van de tijd, wat bij zo’n officieel traject erg belangrijk is. Bovendien heeft hij de nodige expertise.”

Jasper vult aan: ‘De aanbesteding heeft geresulteerd in een grote mate van flexibiliteit en tot een financieel goed resultaat voor het Marnix College.’

Meer

9

Europees aanbesteden

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Europese aanbesteding schoonmaak­onderhoud Het Rhedens

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Aanbesteding salaris­administratie OVO Zaanstad

Aanbesteding wagenpark voor vijf water­schappen

Europese aanbesteding glasvezel OVO Zaanstad

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.