/
/
/
Aanbesteding salaris­administratie OVO Zaanstad

Aanbesteding salaris­administratie OVO Zaanstad

OVO Zaanstad is het schoolbestuur van zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad en is verantwoordelijk voor het onderwijs aan bijna 6.300 leerlingen. Coppa heeft OVO Zaanstad begeleid met de meervoudig onderhandse aanbesteding van de salarisadministratie.

Aanpak

Inkoopconsultant Jasper van Kasteren begeleidde namens Coppa de aanbesteding voor OVO Zaanstad en begon met marktonderzoek en een marktconsultatie, waarbij uiteindelijk vijf dienstverleners voor deelname zijn uitgenodigd. Daarna stelde hij alle benodigde aanbestedingsdocumenten op, evenals een duidelijk en transparant stappenplan.

Inschrijvingen

Na binnenkomst van de inschrijvingen zijn deze door het kenniscentrum van Coppa gecontroleerd op volledigheid en rechtmatigheid. Ook verzorgde het kenniscentrum een scorematrix, beoordelingsleidraad en beoordelingsformulieren. De rechtmatige inschrijvingen zijn vervolgens door een beoordelingscommissie van OVO Zaanstad beoordeeld. Jasper heeft hen daarbij begeleid en geadviseerd.

Gunning

In nauw overleg met OVO Zaanstad is op basis van de beoordelingen de (voorlopige) gunning en afwijzing opgesteld. De aanbestedingsjuristen van Coppa hebben de gunningscorrespondentie juridisch getoetst en na akkoord van OVO Zaanstad is deze verzonden.

Kick-off bijeenkomst

Na de definitieve gunning begeleidde Jasper samen met OVO Zaanstad de kick-off bijeenkomst met de gegunde dienstverlener. Op basis van die bijeenkomst en de inventarisaties door de gegunde dienstverlener is een implementatieplan ontwikkeld. Ook heeft Jasper de overeenkomst tussen beide partijen opgesteld.

OVO Zaanstad over de samenwerking

Michel Belga was namens OVO Zaanstad nauw betrokken bij het aanbestedingstraject. “Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Coppa. Jasper is proactief, komt afspraken na en beschikt over veel vakkennis. Ik heb de samenwerking als heel positief ervaren. Ik zou Coppa dan ook zeker aanbevelen en geef Jasper een 9 voor de begeleiding,” besluit Michel.

Meer

10

Europees aanbesteden

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Europese aanbesteding schoonmaak­onderhoud Het Rhedens

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Aanbesteding wagenpark voor vijf water­schappen

Europese aanbesteding glasvezel OVO Zaanstad

Europese aanbesteding leermiddelen Marnix College

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.