Inkoopadvies

Een efficiënt inkoopproces staat of valt met een goed inkoopbeleid. Onze inkoopadviseurs geven je dan ook graag advies over jouw inkoopbeleid, -strategie of -processen. Het doel? Efficiënter, slimmer én goedkoper inkopen.

Waarom inkoopadvies van COPPA?

  • Inkoopadviseurs met specifieke expertises;
  • Jarenlange ervaring in de branches zorg, overheid en gemeenten;
  • Advies op maat voor jouw organisatie;

Inkoopadvies Zorg

Welke besparingskansen liggen er voor mijn zorginstelling of ziekenhuis? Hoe moet de inkoopfunctie georganiseerd worden: centraal, decentraal of centraal gecoördineerd? En welke tools kan ik het beste gebruiken voor het selecteren en contracteren van leveranciers? Dit zijn diverse vraagstukken die we in de zorg regelmatig voorbij zien komen en waar onze inkoopadviseurs je graag over adviseren.

Aan de hand van een inkoopscan geeft COPPA jouw zorginstelling of ziekenhuis advies op maat om efficiënter en slimmer in te kopen.

Je kunt onze professionals vervolgens inschakelen om jouw zorginstelling of ziekenhuis te ondersteunen bij o.a.:

  • Het opzetten of professionaliseren van de inkoopafdeling;
  • De implementatie van inkoopoplossingen;
  • Contractmanagement;
  • Besparingsmogelijkheden identificeren en uitvoeren aan de hand van een spend analyse;
  • Het opstellen van een inkoopkalender.

Benieuwd naar onze eerdere projecten binnen de sector zorg? Bekijk onze case over de werkzaamheden van COPPA bij Stichting Ziekenhuizen Westfriesland Waterland (SZWW).

Bekijk case

Inkoopadvies Overheid & Gemeenten

De afgelopen jaren ondersteunde COPPA diverse overheidsinstellingen en gemeenten met inkoop- en aanbestedingsadvies. We hebben dan ook veel ervaring en kennis opgedaan van vraagstukken die spelen in deze sectoren. 
Een aantal voorbeelden van adviesvraagstukken:

Benieuwd naar onze eerdere projecten binnen de sector overheid en gemeenten? Bekijk bijvoorbeeld onze case over onze werkzaamheden bij Gemeenten Oldambt & Werkorganisatie de Kompanjie.

Bekijk case

Meer informatie?

Voor vragen en meer informatie rondom inkoopadvies voor de zorg en overheid kun je contact opnemen met sales@coppa.nl.

Meer informatie