Ruud Hoeben – Purchase to Pay-specialist en functioneel beheerder

Naast zijn rol als Purchase to Pay-specialist (P2P) is Ruud namens Coppa actief bij het Zaans Medisch Centrum als functioneel beheerder. Hier is hij verantwoordelijk voor het up-to-date en draaiende houden van de inkoopsoftware Exact Proquro. Zo zorgt hij voor een optimaal verloop van het inkoopproces voor medewerkers van het ziekenhuis. We stelden Ruud drie vragen over zijn werk.

Wat maakt jouw functie zo uitdagend?

“Bij Coppa vervul ik een gecombineerde rol: naast mijn P2P-werkzaamheden werk ik als functioneel beheerder voor het Zaans Medisch Centrum. Door zowel binnen Coppa als voor één van onze opdrachtgevers werkzaam te zijn, heb ik goed zicht op nieuwe functionaliteiten van het P2P-systeem Proquro en of deze meerwaarde bieden voor de klant. Ook zet ik bestaande functionaliteiten efficiënter in om problemen op te lossen waar collega’s binnen het ziekenhuis tegenaan lopen. Om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen, heb ik regelmatig contact met Exact, de leverancier van deze software.”

Waarom is werken bij Coppa zo leuk?

“Naast dat ik het erg naar mijn zin heb met mijn collega’s uit het P2P-team, kan ik ook altijd terecht bij andere collega’s van Coppa. We weten elkaar te vinden om even te sparren of ervaringen en kennis te delen. Het werken voor ziekenhuizen en zorginstellingen motiveert mij enorm; iedereen is gedreven om zich in te zetten voor de gezondheid van mensen. Dit geeft mij extra energie om ervoor te zorgen dat alles goed en tijdig geregeld is!”

Waar ben jij het meest trots op?

“Aan het einde van het jaar is het voor team P2P en functioneel beheer altijd extra druk. De prijswijzigingen voor het nieuwe jaar moeten op de juiste manier in de bestelsystemen worden verwerkt. We schrijven hiervoor alle leveranciers aan, stellen de nieuwe prijslijsten samen en zetten deze klaar om ingelezen te worden in het systeem. De samenwerking en dynamiek in dit projectteam is erg fijn en er heerst een goede sfeer om dit elk jaar weer voor elkaar te krijgen. Op de eerste werkdag van het nieuwe jaar is het dan ook altijd even spannend of alles gelukt is. Als alle prijzen netjes in het systeem staan en alles naar behoren werkt, is dat echt een werkgeluksmomentje!”

Spreekt de functie van Ruud je aan en wil je hier meer over weten? Klik hier voor meer informatie over deze en andere actuele vacatures binnen Coppa.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.