Job de Bos – inkoop consultant overheid

In een relatief korte tijd heeft Job als startende professional veel ervaring opgedaan binnen inkoop binnen de overheid. Hij loopt mee met senior collega’s bij verschillende projecten, van groot tot klein. Bij Coppa krijgt hij de kans om in korte tijd veel kennis en ervaring op te doen op het inkoopvakgebied en zich te ontwikkelen tot een ervaren inkoopconsultant. We stelden Job drie vragen over zijn werk.

Wat maakt jouw functie uitdagend?

Geen dag en geen opdracht zijn hetzelfde; ik doe continu nieuwe kennis en ervaring op. De eerste maanden werkte ik vooral vanuit het kenniscentrum van Coppa. Door de verscheidenheid aan werkzaamheden, omgevingen en opdrachtgevers is dit de perfecte plek om in korte tijd veel te leren.  Al snel werd ik gekoppeld aan ervaren collega’s en werd ik onderdeel van een projectgroep. Op deze manier kreeg ik de kans om écht aan de slag te gaan als inkoopconsultant en te ervaren hoe dat is! Mijn werkzaamheden worden stapsgewijs uitgebreid. Een goed voorbeeld zijn de afstemmingsmomenten met opdrachtgevers waarin ik geleidelijk steeds meer taken en verantwoordelijkheden krijg.

Waarom is werken bij Coppa zo leuk?

Coppa geeft mij de ruimte om te ontdekken op welke manier en in welke richting ik mijzelf wil ontwikkelen. Coppa doet er alles aan om mij hierin maximaal te faciliteren. Een voorbeeld is het tweejaarlijkse TOP-gesprek waarvoor je je eigen (ontwikkel)doelstellingen opstelt en deze evalueert met je leidinggevende. Door ‘learning on the job’ en de variëteit aan opdrachten kan ik goed aangegeven wat ik leuk vind én waar ik energie van krijg.

Verder kan ik mijn werkweek goed afstemmen op mijn privé-afspraken. Coppa vindt een goede werk-privé balans met genoeg ruimte voor ontspanning belangrijk. Het geeft mij energie dat we naast hard werken ook leuke gezamenlijke activiteiten hebben, zoals teamdagen en borrels.  

Waar ben jij het meest trots op?

In een relatief korte tijd deed ik als startende professional veel ervaring op binnen inkoop. Ik liep mee bij verschillende projecten voor verschillende opdrachtgevers, van groot tot klein. Dit bracht ook uitdagingen met zich mee. Door het aangaan van deze uitdagingen heb ik mijzelf in een korte tijd snel kunnen ontwikkelen. Mijn netwerk is enorm gegroeid en samen met mijn collega’s hebben we projecten met mooie eindresultaten afgerond. En dat laat Coppa niet ongezien voorbijgaan. Successen worden breed gedeeld en gevierd!

Spreekt de functie van Job je aan en wil je hier meer over weten? Klik hier voor meer informatie over deze en andere actuele vacatures binnen Coppa.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.