/
/
/
Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Gemeente Pijnacker-Nootdorp was eind 2021 op zoek naar een tijdelijke inkoopadviseur. Interim inkoopadviseur Destiny Grevinga begon oorspronkelijk met een opdracht van zes maanden, maar heeft deze functie voor bijna twee jaar naar tevredenheid ingevuld. Het was een waardevolle en leerzame ervaring.

Begeleiden aanbestedingen en advies

In haar rol begeleidde Destiny diverse onderhandse en Europese aanbestedingen. Ze adviseerde en ondersteunde bij het aanbesteden van het regulier groenonderhoud, het renoveren van korfbalvelden, diverse onderhoudsbestekken en de selectie van een architect voor het Sociaal Cultureel Centrum in Pijnacker. Daarnaast verstrekte ze advies over uiteenlopende inkoop- en aanbestedingsvraagstukken, variërend van eenvoudig tot complex, waarbij ze op verschillende niveaus binnen de organisatie moest schakelen.

Volwaardig teamlid

Wat deze opdracht voor Destiny zo bijzonder maakte, was dat ze als een volwaardig teamlid werd behandeld en vanaf het begin bij alle aspecten van het werk werd betrokken. Doordat ze allround te werk ging, leerde ze veel nieuwe dingen. “Ik heb diverse aanbestedingen en werkzaamheden mogen uitvoeren en daarvoor moest ik soms buiten mijn comfortzone treden. Uiteindelijk was dat erg waardevol. Alles wat ik geleerd heb, neem ik mee naar mijn vervolgopdrachten,” vertelt ze.

Goede samenwerking

Edwin van Zuylen, teamleider bij Gemeente Pijnacker-Nootdorp, is erg tevreden over de inzet van Destiny: “Het was voor mij een erg verfrissende ervaring. Destiny heeft een hoge mate van zelfstandigheid en daadkracht. Daarnaast voelt ze goed aan wat er binnen het team afspeelt en hoe ze moet consulteren. Al deze aspecten droegen bij aan een goede samenwerking tussen haar en het team.”

Meer

5

Interim professionals

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Interim inkoop­consultant bij Gemeente Gorinchem

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.