/
/
Destiny Grevinga
Destiny
Grevinga
inkoop consultant
Inkoopadvies
Europees aanbesteden

Destiny is een gedreven inkoopconsultant en actief binnen de overheid. In 2019 is ze tijdens haar opleiding Facility Management bij Coppa afgestudeerd op het gebied van circulair inkopen. Sindsdien is ze gegrepen door de dynamiek van het inkoopvakgebied.

Als inkoopadviseur heeft Destiny ruime ervaring met het zelfstandig begeleiden van zowel Europese als onderhandse aanbestedingen. In 2019 is ze als junior op het kenniscentrum gestart en heeft zich in twee jaar ontwikkeld naar medior inkoopconsultant binnen de overheidssector.

In haar werkzaamheden zoekt Destiny graag de verbinding met haar directe collega’s en de organisatie. Voor haar is het belangrijk dat klanten zich gehoord en begrepen voelen. Met haar dienstverlenende en behulpzame aanpak zoekt ze naar oplossingen waarin de wensen en behoefte van de klant centraal staan en die passen binnen de kaders van wet- en regelgeving.

Projecten

Waar Destiny aan heeft bijgedragen

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Projecten

Waar Destiny aan heeft bijgedragen

Optimalisatie Kas & Pasmodule bij Dimence

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.