/
/
/
Interim inkoop­consultant bij Gemeente Gorinchem

Interim inkoop­consultant bij Gemeente Gorinchem

Bij Gemeente Gorinchem begeleidde onze senior inkoopconsultant Björn Eizenga een aanbesteding van een VTH-systeem (VTH staat voor vergunningverlening, toezicht en handhaving). Een mooie samenwerking met een succesvol resultaat en een tevreden opdrachtgever.

VTH-systeem

Dit deed Björn in samenwerking met Guido Quik, projectmanager bij Triformis. Wat het VTH-systeem kan zien, is bijvoorbeeld of een steiger op een openbaar trottoir de juiste vergunning heeft. Zo kan een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) direct inzien of de (juiste) vergunningen zijn aangevraagd. De gemeente besloot om dit systeem uit te besteden.

Demo

“Een mooi element in deze aanbesteding was de demo. Vooraf was op basis van vijf praktijkcasussen een duidelijk en uitgebreid script samengesteld, waarin ruim tachtig verschillende handelingen beschreven staan. Tijdens de demonstratie waren de inschrijvers verplicht om alle genoemde handelingen te laten zien binnen de aangeboden oplossing. Hiermee hebben we alle (belangrijke) facetten van het systeem heel objectief kunnen beoordelen,” vertelt Guido enthousiast.

De samenwerking was voor Gemeente Gorinchem een succes. De uitkomst van de aanbesteding werd door alle betrokken gebruikersgroepen positief ontvangen en de implementatie van het nieuwe systeem is succesvol afgerond.

Meer

5

Interim professionals

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.