/
/
Werken met Spend Cloud

Werken met Spend Cloud

In Nederland werken ruim 750 organisaties met Spend Cloud, een inkoopsoftware van ProActive. Coppa fungeert als implementatie- én optimalisatiepartner van de software binnen de zorg en het onderwijs. In veel organisaties is het optimaliseren erg belangrijk, omdat ProActive iedere twee weken nieuwe releases uitbrengt en de software dus constant groeit. In dit artikel beschrijven we hoe een samenwerking met Coppa als optimalisatiepartner in zijn werk gaat.

Samenwerking ProActive en Coppa

Heiko Bonenkamp, commercieel directeur bij ProActive vertelt: “Onze oplossing en de geboden consultancy zijn goed, maar zo nu en dan is er extra aandacht nodig in het meekrijgen van een organisatie. Zeker bij grotere implementaties of bij trajecten waar het volledige P2P-project in scope is, is het van belang om de volledige organisatie mee te nemen in de nieuwe manier van werken. Met onze goede technische implementatie en de kwaliteiten van Coppa, zorgen we gezamenlijk voor een optimaal gebruik van onze Spend Cloud binnen organisaties.”

Senior business consultant
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Meer insights

Inkoopsystemen

Gebruiks­vriendelijkheid van S2P-systemen in de zorg

Werken met ISPnext

Automatiseren van het P2P-proces

Multi-channel inkoop voor een goedwerkend P2P-systeem

Onderzoek P2P-proces Nederlandse gemeenten

De ins en outs van een P2P-inkoopproces

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.