Inkoopcollectief

Besparen op inkoop: wie wil dat nu niet? Echter beschikken niet alle zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeenten en overheidsinstellingen over de juiste resources en/of kennis om effectief en goedkoop te kunnen inkopen. 

Met de inkoopcollectieven van COPPA profiteer je van volumebundeling, schaalvoordeel en dus voordelige prijsafspraken. Er zijn verschillende inkoopcollectieven actief waar je al aan deel kunt nemen en ook ontwikkelen we continu nieuwe inkoopcollectieven. Uniek aan die nieuwe inkoopcollectieven, is het feit dat we uiteindelijk een leverancier selecteren die het beste aansluit bij de wensen en eisen van de deelnemers. We inventariseren de behoefte van de deelnemers, zetten de opdracht gezamenlijk in de markt en gaan uiteindelijk voor de leverancier met het meest passende aanbod en de beste kwaliteit voor een voordelige prijs.

Op deze informatiepagina vind je altijd up to date informatie over onze inkoopcollectieven en kun je je inschrijven om deel te nemen aan één of meerdere collectieven. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in.

Inschrijven »

 

Inkoopcollectief Energie

De energiemarkt is continu in beweging. Jouw inkoopstrategie moet dan ook volledig afgestemd zijn op de marktwerking, wat betekent dat de juiste prijs voor de juiste looptijd op het juiste moment moet worden vastgezet.

Als je dat voor één organisatie tegelijk moet doen, is dat een erg arbeidsintensieve klus. Bij COPPA is er een actief inkoopcollectief voor energie en monitoren we voor deelnemers dagelijks de marktprijzen van gas en elektra. We bieden deelnemers maand- of kwartaalproducten aan en zetten de meest interessante prijs voor een passende periode vast. Ook deelnemen aan dit collectief? Neem contact met ons op.

Neem contact op »

 

Inkoopcollectief Mobiele Telefonie

Met onze kennis van de markt, kunnen we deelnemers van het Inkoopcollectief Mobiele Telefonie optimaal en proactief adviseren. Voor nieuwe deelnemers brengen we de hoeveelheid data, belminuten en sms-berichten in de organisatie in kaart. We bieden een groepsbundel op maat aan voor de totale databehoefte van jouw organisatie. Uiteindelijk kiezen wij voor een passende Sim Only provider (met mogelijkheid om tussentijds op- en af te schalen), uiteraard zonder verborgen kosten achteraf. Organisaties in de sectoren zorg, overheid en onderwijs van wie de telefoniecontracten onlangs zijn afgelopen of uiterlijk 31 december 2019 aflopen, kunnen meedoen. Ook deelnemen aan dit collectief? Neem contact met ons op.

Inschrijven »

Inkoopcollectief niet-medische verbruiksartikelen (zorg)

Als deelnemer van dit collectief profiteer je van interessante prijsafspraken voor disposables voor sanitair, keuken e.d. Er zijn centraal prijsafspraken gemaakt met onze leverancier en elke nieuwe deelnemer kan op dat prijsniveau aansluiten. De leverancier heeft een breed assortiment beschikbaar en elke deelnemer bepaalt zelf welk deel van het assortiment afgenomen wordt. Per deelnemer worden vervolgens individuele logistieke afspraken gemaakt. De artikelen kunnen zowel centraal als per locatie afgeleverd worden. Ook deelnemen aan dit collectief? Neem contact met ons op.

Inschrijven »

 

Inkoopcollectief witgoed & computerapparatuur

Omdat witgoed en computerapparatuur in principe niet periodiek worden afgenomen, maar vaak grotere hoeveelheden in één keer, is het voor veel organisaties lastig om contractuele prijsafspraken te maken met leveranciers. Als deelnemer van dit inkoopcollectief, kun je echter wél profiteren van interessante prijsafspraken doordat de inkoop vanuit meerdere opdrachtgevers gebundeld is. We werken met standaardovereenkomsten die automatisch in jouw bestelsysteem geïntegreerd kunnen worden. Daardoor komen bestellers automatisch bij de gecontracteerde leverancier uit. Ook deelnemen aan dit collectief? Neem contact met ons op.

Inschrijven »

 

Inkoopcollectief kantoorartikelen

Omdat we de komende maanden meerdere aanbestedingstrajecten voor kantoorartikelen doen, starten we een inkoopcollectief om volumebundeling en dus schaalvoordeel te creëren. Op dit moment zijn we bezig met de leveranciersselectie en vragen we om een staffelpercentage op basis van inkoopomzet. Ook nieuwe opdrachtgevers in de zorg, overheid of het onderwijs kunnen meedoen. De leverancier met de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt de gunning voor het collectief. Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van meer informatie.

Inschrijven »

 

Inkoopcollectief Inhuur personeel (zorg)

Het wordt steeds lastiger om geschikt personeel te vinden in de zorg. Het voordeel van dit inkoopcollectief, is dat de uitvraag naar personeel eenvoudig in concurrentie kan worden gesteld. Individuele opdrachten worden momenteel door 300 leveranciers bekeken en ontvangen aanbiedingen van geïnteresseerde partijen. Op deze manier is de concurrentiestelling dusdanig dat bij iedere uitvraag er voldoende aanbiedingen worden gedaan en een goede prijs voor de opdrachtgever gegarandeerd is.

Inschrijven »

Download brochure »

Inkoopcollectief Voeding (zorg)

We zijn momenteel in de inventarisatiefase en bezig met het bundelen van opdrachtgevers van wie het contract binnenkort afloopt. Met dit inkoopcollectief willen we kwalitatief goede voeding inkopen tegen een interessante prijs. Dit inkoopcollectief is interessant voor alle organisaties in de zorg van wie het contract met een voedingsleverancier afloopt in het voorjaar van 2020 (of eerder). Op basis van de inschrijvingen voor het inkoopcollectief bepalen we de beste starttijd van de tender. Nadat de wensen en behoeften van deelnemers in kaart zijn gebracht, starten we vervolgens een tender. Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van meer informatie.

Inschrijven »

 

Inkoopcollectief Leaseauto’s

Meer informatie over dit inkoopcollectief volgt in Q4 2019. Schrijf je alvast in om op de hoogte te blijven van meer informatie.

Inschrijven »