/
/
Rene Sassen
Rene
Sassen
Senior inkoop consultant
Inkoop uitbesteden
Inkoopadvies

René is senior inkoop consultant en voornamelijk werkzaam in de rol van inkoopmanager bij zorginstellingen die hun inkoopafdeling aan Coppa hebben uitbesteed, zoals Amsta en Omring.

Na zijn opleidingen is René eerst in diverse internationale marketingmanagement functies actief geweest. In 2005 maakte hij de overstap naar (inkoop)consultancy. In 2011 koos René voor Coppa om zich te kunnen specialiseren in de zorg. René is bij meerdere topklinische ziekenhuizen succesvol geweest bij het uitvoeren van complexe inkoop- en sourcingstrajecten en het optimaliseren van specifieke inkoopcategorieën.

In zijn huidige rol schept René structuur in (op te zetten) inkoopafdelingen. Het is voor hem elke keer weer een leuke uitdaging om met een team de vooraf vastgestelde kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te behalen en een goed functionerende inkoopafdeling operationeel te krijgen. Met zijn doorzettingsvermogen en zijn EQ weet René dit als geen ander naar tevredenheid van zijn opdrachtgever te realiseren.

Projecten

Waar Rene aan heeft bijgedragen

Uitbesteden van inkoop­organisatie voor zorginstelling Amsta

Projecten

Waar Rene aan heeft bijgedragen

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Contract­management specialistische jeugdhulp Gemeente Rheden

Inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzame Projecten Loenen

Implementatie contract­management voor Zonnehuisgroep Amstelland

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.