/
/
Rene Sassen
Rene
Sassen
Senior inkoop consultant
Inkoop uitbesteden
Inkoopadvies

Rene is senior inkoop consultant en voornamelijk werkzaam in de rol van inkoopmanager bij zorginstellingen die hun inkoopafdeling aan Coppa hebben uitbesteed, zoals Amsta en Omring.

Na zijn opleidingen is Rene eerst in diverse internationale marketingmanagement functies actief geweest. In 2005 maakte hij de overstap naar (inkoop)consultancy. In 2011 koos Rene voor Coppa om zich te kunnen specialiseren in de zorg. Rene is bij meerdere topklinische ziekenhuizen succesvol geweest bij het uitvoeren van complexe inkoop- en sourcingstrajecten en het optimaliseren van specifieke inkoopcategorieën.

In zijn huidige rol schept Rene structuur in (op te zetten) inkoopafdelingen. Het is voor hem elke keer weer een leuke uitdaging om met een team de vooraf vastgestelde kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te behalen en een goed functionerende inkoopafdeling operationeel te krijgen. Met zijn doorzettingsvermogen en zijn EQ weet Rene dit als geen ander naar tevredenheid van zijn opdrachtgever te realiseren.

Projecten

Waar Rene aan heeft bijgedragen

Uitbesteden van inkoop­organisatie voor zorginstelling Amsta

Projecten

Waar Rene aan heeft bijgedragen

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.