/
/
Ursula Wegmann
Ursula
Wegmann
Senior business consultant
Inkoopsystemen
Inkoopadvies

Ursula is een ambitieuze en gedreven senior business consultant met ruime ervaring in de zorg. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de selectie, implementatie en het gebruik van inkoopsystemen. Deze projecten begeleidt zij veelal in de rol van projectleider.

Ursula is te karakteriseren als doelgericht en pragmatisch. Door haar analytische blik en gestructureerde aanpak weet zij ook bij complexe opdrachten samen met de opdrachtgever en het projectteam het beste resultaat te behalen. Ursula denkt en werkt tijdens haar projecten vanuit de gebruiker en begeleidt de organisatie bij het doorvoeren van de verandering .

Samen met een organisatie toewerken naar het optimale gebruik van hun inkoopsystemen is waar Ursula enthousiast van wordt en energie van krijgt. Opdrachtgevers omschrijven haar als erg benaderbaar en open in de omgang en als iemand die anderen in haar omgeving stimuleert om ook open te zijn en te communiceren.

Projecten

Waar Ursula aan heeft bijgedragen

Begeleiding selectietraject inkoopsysteem ROC Twente

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Projecten

Waar Ursula aan heeft bijgedragen

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Kwartiermaker contract­management bij gemeente Meppel

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.