/
/
/
Begeleiding selectietraject inkoopsysteem ROC Twente

Begeleiding selectietraject inkoopsysteem ROC Twente

ROC van Twente werkt sinds 2008 met het huidige Purchase to Pay (P2P)-systeem voor de financiële functie en inkoopfunctie. Omdat de meeste ontwikkelingen en verbetermogelijkheden van de afgelopen jaren niet zijn doorgevoerd, nam ROC van Twente het P2P-proces onder de loep en vroeg Coppa hierin te ondersteunen.

Wet van de remmende voorsprong

Destijds was ROC van Twente één van de eerste mbo-instellingen die het hele proces van bestelling tot en met betaling gedigitaliseerd had. Maar intussen is er sprake van de zogenaamde ‘wet van de remmende voorsprong’. ROC van Twente keek opnieuw naar de visie op en de behoefte aan een P2P-systeem en de beschikbare mogelijkheden hiervoor in de markt.

Meervoudige onderhands

Uit een voorafgaand onderzoek naar de huidige situatie en de functionele behoeftes van de eindgebruikers zijn verschillende verbeterpunten op de gebieden van beleid, proces, gedrag en tooling naar voren gekomen. Ter ondersteuning van het onderdeel tooling is Coppa samen met een projectgroep van ROC van Twente een meervoudig onderhands selectietraject gestart.

Ervaring voelbaar aanwezig

De opdrachtgever is erg te spreken over de samenwerking: “Coppa voelt de krachten in onze (onderwijs)organisatie juist aan en weet deze goed in te zetten om gezamenlijk tot een goed, gedragen resultaat te komen. Ervaring in soortgelijke organisaties is bij Coppa voelbaar aanwezig. Specialistische ondersteuning van Coppa heeft ons goed geholpen de aanbesteding van het P2P systeem te doorlopen,” aldus Marcel van Vliet, Locatiemanager Hengelo / Hoofd Bedrijfsbureau H&FZ.

Op de foto: Ursula Wegmann van Coppa en Marcel van Vliet (hoofd bedrijfsbureau H&FZ) van ROC Twente.
Fotografie: Rylana van der Marel

Meer

3

Inkoopsystemen

Optimalisatie Kas & Pasmodule bij Dimence

Implementatie Purchase to Pay systeem voor Elker

Projectleiding implementatie AFAS bij Dijklander Ziekenhuis

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.