Estel Vrielink versterkt Coppa als managing partner

Coppa, het beste inkoopadviesbureau voor inkoop in de zorg en overheid, is erg blij met de komst van Estel Vrielink als managing partner. Estel is aangetrokken om van Coppa de meest aantrekkelijke werkgever te maken binnen ons vakgebied inkoop. Afgelopen vijf jaar heeft Coppa een substantiële groei doorgemaakt en is naast de omzet ook het aantal medewerkers verdubbeld. “Tijd voor een ander geluid; met meer aandacht voor de mens en daarmee een andere kijk op de Coppa organisatie. Estel gaat ons helpen om onze groeiambities ook aankomende jaren te verwezenlijken”, aldus partner en oprichter Bas Bouwman.

Estel was hiervoor 12,5 jaar werkzaam bij onze samenwerkingspartner Hospitality Group. Afgelopen zes jaar was zij als Partner eindverantwoordelijk voor de business unit Interim & Recruitment. Vanuit deze rol heeft zij deze business flink uitgebouwd en verder gestroomlijnd. Estel weet als geen ander talentmanagement, HR, coaching, arbeidsmarktcommunicatie en een gezonde bedrijfsvoering in praktijk te brengen. Daarmee maakt zij het verschil bij Coppa.

Over haar keuze voor Coppa zegt Estel: “Ik geloof enorm in de maatschappelijke bijdrage die inkoop kan leveren binnen de zorg en overheid. Coppa heeft een mooi team aan gedreven en ervaren adviseurs en met elkaar kunnen we Coppa naar een nog hoger niveau tillen. ‘People first’ staat voor mij voorop; medewerkers stimuleren, uitdagen en laten groeien is de basis voor ons succes en dat succes delen we graag met onze opdrachtgevers!”

Wil je meer weten over onze ambities, aankomende groei of zie je een rol voor jezelf binnen Coppa? Je bent altijd welkom!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.