Coppa Groep breidt portfolio uit met Arlande en Pro 10

Coppa Groep neemt een meerderheidsbelang in Arlande en Pro 10 en breidt hiermee haar portfolio fors uit. Coppa Groep verstevigt zo haar positie in het inkoop- en facilitaire werkveld en voegt digitale- en organisatietransformatie als expertise toe aan haar propositie voor opdrachtgevers.

Naast Arlande en Pro 10 bestaat het portfolio van Coppa Groep al uit Coppa, Hospitality Group en VFM facility experts met nu in totaal ruim 350 medewerkers. De organisaties houden hun eigen zelfstandigheid, identiteit en directie.

Ambitie Coppa Groep

De ambitie van Coppa Groep is om door te groeien naar 500 tot 1000 medewerkers en een leading professional services firm in Nederland te worden met nationale en internationale opdrachtgevers. Dit doet zij door de beste adviesbureaus aan zich te verbinden. Adviesbureaus die staan voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en aantrekkelijk werkgeverschap.

Coppa Groep onderscheidt zich door haar specialistische kennis en toppositie in de markt. Met de verschillende adviesbureaus hebben ze een goede kennis van de marktdynamiek binnen de branches zorg, overheid, corporates en onderwijs. De business lines van Coppa Groep bestaan uit advies, interim en services.

Het team van ruim 350 medewerkers ondersteunt organisaties  op een professionele wijze bij hun uitdagende inkoop-, facility- en digitaliserings- en organisatievraagstukken. Verdere samenwerking wordt voorzien in o.a. HR en financial services.

Samen meer impact

Bas Bouwman van Coppa Groep: “Met heel veel plezier verwelkom ik onze nieuwe collega’s van Arlande en Pro 10. Met deze uitbreiding kunnen we zoveel meer mooie dingen doen. Door steeds innovatiever en duurzamer te werken maken we meer impact bij onze opdrachtgevers en bieden we onze medewerkers een inspirerende omgeving.”

Paul Vercauteren, directeur Arlande: “De samenwerking met Coppa Groep geeft Arlande de gelegenheid onze expertise van digitale organisatietransformatie bij nog meer opdrachtgevers in te zetten.”

Loek van Beurden, directeur Pro 10: “Met behoud van eigen identiteit en herkenbaarheid voor onze opdrachtgevers kunnen we met deze samenwerking nog beter invulling geven aan de toenemende vraag van onze opdrachtgevers.”

Wij kijken uit naar een inspirerende en duurzame samenwerking met elkaar en al onze relaties!

Coppa, Pro 10, Arlande, VFM facility experts en Hospitality Group hebben een omzet van 56 miljoen euro in 2023. Coppa is actief vanuit Arnhem, Pro10 vanuit Zoetermeer, Arlande vanuit Maarssen, Hospitality Group vanuit Amersfoort en VFM facility experts vanuit Utrecht.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.