Uitreiking boek ‘Inkoop in de zorg in Nederland’

Met veel enthousiasme reikte Thijmen van der Maten namens Coppa het eerste exemplaar van ons boek ‘Inkoop in de zorg in Nederland’ uit aan één van onze trouwe opdrachtgevers Vincent van Rijswijk, lid Raad van Bestuur van Amsta. Als dank daarvoor ontvingen zij ons eerste exemplaar!

Inkoop in de zorg in Nederland

De gezondheidszorg heeft veel impact op onze maatschappij. Aan Inkopers voor de zorg de belangrijke taak om invloed uit te oefenen op de hoogte van de zorguitgaven en de effecten ervan. Het boek ‘Inkoop in de zorg in Nederland’ biedt inzicht in de status van inkoop in het huidige zorglandschap. Welke inkoopsystemen gebruiken zorgorganisaties? Hoe krijgt duurzaamheid een plek binnen inkoop? Kopen organisaties in via Value Based Procurement? En hoe kan data op een juiste manier worden gebruikt? We zijn enorm trots dat het is gelukt een goed beeld te schetsen van de uitdagingen die inkoopmanagers van zorginstellingen tegenwoordig trotseren.

Onmisbaar boek voor de inkoop van een zorgorganisatie

Vincent van Rijswijk, Lid Raad van Bestuur bij Amsta, over het boek: “Het boek ‘Inkoop in de zorg in Nederland’ geeft niet alleen inzicht in de verschillende inkoopsystemen en -methodieken, maar biedt ook uitvoerbare adviezen en suggesties om direct mee aan de slag te gaan. Een bruikbaar, praktisch en onmisbaar boek voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in de inkoop van een zorgorganisatie.”

De auteurs

Thijmen van der Maten, Lotte Vredegoor, Jeroen Meijer, Lara Habold, Willem Hoek, Barbara Tip, Jaco Appel, Ellen ten Kate, Paul Gelderman en Marnix Griffioen zijn werkzaam (geweest) bij Coppa en adviseren organisaties over hun inkoopbeleid, -strategie, -organisatie en -processen. Met als doel efficiënter, slimmer, duurzamer én goedkoper inkopen en beter samenwerken.

Interesse

Geïnteresseerd in ons boek? Laat het ons weten via deze link

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.