/
/
Marloes Sietsma
Marloes
Sietsma
Senior inkoop consultant
Inkoopadvies
Interim professionals

Marloes is een zeer bevlogen senior (inkoop-)consultant met uitgebreide ervaring op het gebied van inkoop, categorie-, project- en stakeholdermanagement. Na haar studie Commerciële Economie heeft Marloes ruim 15 jaar bij grote spelers in de retail gewerkt waar zij diverse categorieën aangestuurd heeft. Daarna heeft zij bewust de overstap gemaakt naar de zorg waar zij binnen de Inkoop Alliantie Ziekenhuizen (IAZ) betrokken was bij complexe gezamenlijke inkooptrajecten binnen het medisch en facilitair domein en de totstandkoming van (gezamenlijk) inkoopbeleid. Ook werd zij vanuit IAZ gedetacheerd in nationale projectteams waar zij gewerkt heeft aan landelijke oplossingen voor kostenmonitoring en kritische productgroepen binnen de zorg.

Marloes stelt zich proactief op, is gemakkelijk in de omgang, communiceert open en eerlijk en heeft een grote gunfactor. Marloes fungeert echt als sparringpartner voor opdrachtgevers: zij is een gesprekspartner voor alle lagen in de organisatie en kan acteren op bestuurlijk- en operationeel niveau. Zij denkt vanuit de organisatiedoelstellingen en draagt van daaruit innovatieve oplossingen aan.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.