/
/
Manon Morssinkhof
Manon
Morssinkhof
Senior inkoop consultant
Inkoopadvies
Interim professionals

Manon is een gedreven en enthousiaste senior inkoopconsultant met een brede ervaring in de zorgsector. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van inkoop en contracten alsmede aanbestedingstrajecten en projectmanagement. Na haar studie Farmakunde en Bestuurskunde heeft zij ervaring opgedaan binnen de afdeling Zorginkoop bij diverse zorgverzekeraars en is daar verantwoordelijk geweest voor de inkoop en het inkoopbeleid van diverse zorgdomeinen. Daarna heeft Manon de overstap gemaakt naar de commerciƫle kant van de zorg en in verschillende salesfuncties gewerkt bij zowel een medische groothandel als medische fabrikant. Vanuit deze rollen heeft zij veel ervaring opgedaan met stakeholdermanagement, contractmanagement en projectmanagement.

Manon is communicatief sterk, resultaatgericht en houdt van uitdagende vraagstukken. Doordat zij de zorg kent vanuit diverse invalshoeken, kan zij opdrachtgevers op verschillende niveaus ondersteunen bij hun inkoopvraagstukken en makkelijk de verbinding maken met interne stakeholders.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.