/
/
Kim Tijink
Kim
Tijink
business consultant
Duurzaam inkopen
Contractmanagement
Inkoopadvies

Kim is junior business consultant en heeft de studies (Bsc.) technische bedrijfskunde en (Msc.) bedrijfskunde succesvol afgerond. Tijdens haar studies en stages en werk heeft Kim ervaring opgedaan met inkoopprocessen, proces optimalisatie, project management, data analyses (waaronder rechtmatigheidsanalyses), Purchase-to-pay en contractbeheer- en contractmanagement Sociaal domein (Wmo en Jeugd).  Kim richt zich de komende periode op proces optimalisatie, data analyses en contract- en projectmanagement.  

Kim werkt resultaat- en doelgericht, is veerkrachtig en een echte teamplayer. Met haar sociale en communicatieve vaardigheden, presteert zij naast zelfstandig werken ook goed in teamverband. Door haar flexibele en open houding past ze zich snel aan en schakelt ze moeiteloos tussen diverse werkzaamheden en projecten. 

De unieke stijl van Kim kenmerkt zich door doelgerichtheid, analytische vaardigheden, vastbeslotenheid en gezamenlijk toewerken naar een succesvol eindresultaat.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.