/
/
Katerina ten Kate
Katerina
ten Kate
purchase to pay specialist
Inkoopsystemen

Katerina is een ervaren Purchase to Pay-specialist (P2P) en voornamelijk actief in de zorg en het onderwijs. Haar expertise en interesse liggen bij het optimaliseren van interne inkoopprocessen, zodat de samenwerking tussen afdelingen vloeiend verloopt en naar het gewenste resultaat leidt.

Nieuwe uitdagingen gaat Katerina niet uit de weg. Ze is altijd bereid om te leren en nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en te ontdekken. Met haar kennis en kunde, verbindend vermogen en oog voor haar omgeving is zij van onschatbare waarde voor organisaties.

Oorspronkelijk komt Katerina uit Wit-Rusland, waar zij is geboren en getogen. Hier heeft ze haar  opleiding bij Belarusian State Economic University in de richting International Business gevolgd. Inmiddels woont Katerina al jaren met veel plezier in Nederland, samen met haar man en als trotse ouder van twee kinderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.