/
/
Bas Bouwman
Bas
Bouwman
partner

Bas is partner en oprichter van Coppa. Na het afronden van de Hoge Hotelschool in Maastricht studeerde Bas Bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Daarnaast volgde Bas summer courses aan Stanford University (Supply Chain Management for Global Competitiveness) en aan Harvard (Leading professional Service Firms). Bas is te typeren als doelgericht en wordt gedreven door uitdagingen.

In 1997 is Bas vanuit de studiebanken gestart met Coppa, met als doel een toonaangevend inkoopadviesbureau te bouwen. Een adviesbureau dat is gestoeld op met plezier werken aan complexe opdrachten. Vandaag de dag werkt Bas nog steeds met een prachtig team van fijne en gedreven professionals om dé leading professional service firm van Nederland te worden.

Naast Inkoop en Facilities is Bas op zoek naar uitbreiding van de groep met Finance, ICT en HR. Hierdoor kunnen we met alle expertises binnen de bedrijfsvoering nog meer impact bij onze opdrachtgevers maken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.