COPPA is de beste inkoopprovider en autoriteit op het gebied van inkoop in de zorg.

Zorg

COPPA is al jaren een toonaangevend inkoopadviesbureau voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Onze inkopers beschikken over specialistische inkoopkennis in de zorg. 

Inkoopadvies in de zorg

Wil je je inkoopfunctie professionaliseren? Onze inkoopadviseurs beschikken over specifieke expertises en fungeren daardoor als een echte gesprekspartner voor onze opdrachtgevers in de zorg.

Meer informatie

Interim inkoop in de zorg

Ons team van interim inkoopadviseurs, accountinkopers, projectmedewerkers en P2P-specialisten staat graag voor je klaar en kan jouw organisatie op korte termijn ondersteunen met de meest uiteenlopende inkoopvraagstukken.  

Meer informatie

Inkoop uitbesteden in de zorg

Voor diverse ziekenhuizen en zorginstellingen voert Coppa de volledige inkoopfunctie uit. Onze professionals kunnen gegarandeerde inkoopbesparingen realiseren en de continuĆÆteit van de inkoopafdeling waarborgen.

Meer informatie over inkoop uitbesteden in de zorg? Download onze gratis whitepaper.

Download whitepaper

Inkoopoplossingen

COPPA biedt slimme inkoopoplossingen speciaal op maat gemaakt voor de zorg. We zijn verantwoordelijk voor het implementeren van deze oplossing(en) in de organisatie en dragen bij aan het succesvol gebruik van de nieuwe oplossing.

Meer informatie

Kenniscentrum Healthcare

De medewerkers van het Kenniscentrum Healthcare ondersteunen ziekenhuizen en organisaties in de ouderen- en gehandicaptenzorg die hun inkoop hebben uitbesteed aan COPPA. 

Meer informatie

Meer lezen over inkopen in de zorg?

Op onze website delen we regelmatig interessante blogartikelen over het inkopen van veelvoorkomende productcategorieƫn binnen de zorg, behandelen we actuele onderwerpen en delen we cases over onze werkzaamheden bij ziekenhuizen en zorginstellingen.