/
/
Traineeship bij Coppa

Traineeship bij Coppa

Diploma (bijna) op zak en affiniteit met inkoop en contractmanagement? Nice, dan is het nu tijd om je rugzak te vullen met nieuwe skills en praktijkervaring. Tijdens het Coppa traineeship van zes maanden ga je samen met een ervaren consultant op ontdekkingstocht.

Op inkoopjourney

Tijdens het traineeship ontmoet je veel nieuwe mensen, kijk en werk je mee aan aansprekende projecten, zie je verschillende organisaties en leer je direct de kneepjes van het vak. Je ervaart hoe het is om met inkoop het verschil te maken in de zorg voor mensen.

Als trainee loop je met verschillende collega’s mee en bied je ondersteuning aan ervaren business- en inkoop consultants. Daar waar het kan, werk je mee aan bijvoorbeeld inkooptrajecten, adviesopdrachten of implementaties. Natuurlijk bieden we je aanvullend diverse interne trainingen gericht op het inkoopvakgebied.

Jouw ontwikkelpad

Na het leggen van de basiskennis en ervaring kun je je verder specialiseren. Misschien ligt het implementeren van adviezen jou heel goed of ben je beter in procesanalyses en optimalisaties? Zo bepaal je samen met je manager jouw eigen talent ontwikkel plan (TOP) om te groeien. En als jij er klaar voor bent, krijg je je eigen projecten die aansluiten bij jouw interesse en die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling. Wij helpen jou in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wat neem je mee?

Je bent net klaar met je wo- of hbo-studie en hebt maximaal twee jaar werkervaring en bent nog lang niet uitgeleerd. Learning on the job is waar je warm van wordt. Je bent maatschappelijk betrokken, nieuwsgierig, zelfstandig en hebt een flexibele mindset. Je vindt het uitdagend om lastige vraagstukken te ontrafelen en denkt in oplossingen. Snel schakelen, verbinden en samen met andere tot resultaten komen, dat ben jij!

Kennismaken

Geïnteresseerd in dit avontuur om de inkoopwereld te ontdekken? Stuur een e-mail naar werken@coppa.nl met je CV en motivatie. Tot snel!

Download Flyer

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.