/
/
Samenwerken als zelfstandig adviseur

Samenwerken als zelfstandig adviseur

Als je met ons samenwerkt word je onderdeel van onze zorgvuldig geselecteerde groep van zzp’ers. Samen kijken we dan op welke opdrachten je het beste tot je recht komt. Ook leer je veel van onze Coppa collega’s en alle andere zzp’ers in ons netwerk. Een mooie combi van zelfstandigheid en verbinding!

Onze opdrachten

Onze opdrachten variëren van interim functies als hoofd inkoop, inkoper en contractmanager tot projecten om inkoop in te richten of verbeteren. Allemaal bij mooie organisaties binnen de zorg en overheid.

Bij de uitvoering van een opdracht word je begeleid door een fieldmanager van Coppa die ook het eerste aanspreekpunt is voor opdrachtgevers. Wij evalueren regelmatig je inzet om samen het beste resultaat te behalen. Waar nodig kun je altijd gebruik maken van de tools, kennis en kunde binnen Coppa.

Jouw profiel

Je hebt een HBO opleiding of universitaire studie afgerond en stevige ervaring in ons vakgebied. Denk aan ervaring met inkoop, contractmanagement, Europees aanbesteden en juridische ervaring. Je hebt managerial en/of projectmanagement kwaliteiten en verbindt makkelijk met collega’s en opdrachtgevers binnen de zorg en overheid.

Kom je kennismaken?

Nieuwsgierig, zin in een stevige inkoopuitdaging en voel je je betrokken bij de zorg en overheid? Laten we dan snel een kop koffie drinken en kennismaken. Stuur een mail naar werken@coppa.nl met je CV.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.