/
/
Afstuderen bij Coppa

Afstuderen bij Coppa

Je ontdekkingsreis begint met een tof afstudeeronderzoek! Denk aan onderwerpen als duurzaam inkopen, inkoop­processen in de zorg, doelmatig aanbesteden bij de overheid of toekomstgericht inkopen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Begeleiding

Samen verkennen we het onderwerp van je afstuderen en kijken we naar haalbaarheid en planning. Je krijgt een vaste begeleider bij wie je terecht kunt met je vragen. Je landt direct in een team van collega’s die nieuwsgierig zijn naar je onderzoek en graag met je meedenken. Als je het leuk vindt kun je deelnemen aan projecten zodat je meteen ervaart wat ons werk inhoudt.

Sfeer proeven

Je kunt tijdens je afstuderen ook alvast sfeer proeven van werken bij Coppa. Je doet mee met alle activiteiten, zoals onze Academydagen, borrels en sportactiviteiten. En wat zo leuk is bij Coppa, dat we altijd meerdere afstudeerders tegelijk hebben. Zo kun je ook samen optrekken en elkaar helpen.

Na je afstuderen

Na je afstuderen kun je door met ons traineeship. Drie maanden struin je mee in de wereld van inkoopconsultancy, maak je kennis met verschillende collega’s en opdrachtgevers en draag je direct bij aan inkoop in de zorg of het publieke domein.

Kennismaken

Geïnteresseerd in afstuderen bij Coppa op een mooi inkoopthema en een leuke groep collega’s? Stuur een mail naar werken@coppa.nl met je CV en je ideeën. Tot snel!

Download flyer

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.