/
/
Afstuderen bij Coppa

Afstuderen bij Coppa

Je ontdekkingsreis begint met een tof afstudeeronderzoek. Denk aan onderwerpen als duurzaam inkopen, inkoop­processen in de zorg, doelmatig aanbesteden bij de overheid of toekomstgericht inkopen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Begeleiding

Samen verkennen we het onderwerp van je afstudeeropdracht en kijken we naar haalbaarheid en planning. Je krijgt een vaste begeleider bij wie je terecht kunt met je vragen. Je landt direct in een team van collega’s die nieuwsgierig zijn naar je onderzoek en graag met je meedenken. Als je het leuk vindt kun je deelnemen aan projecten, zodat je meteen ervaart wat ons werk inhoudt.

Sfeer proeven

Tijdens het afstuderen kun je alvast sfeer proeven van werken bij Coppa. Je doet mee met alle activiteiten, zoals onze academydagen, borrels en sportactiviteiten. We hebben altijd meerdere afstudeerders tegelijk. Zo kunnen jullie samen optrekken en elkaar helpen.

Na je afstuderen

Na het afstuderen kun je door met ons traineeship. Zes maanden struin je mee in de wereld van inkoopconsultancy, maak je kennis met verschillende collega’s en opdrachtgevers en draag je direct bij aan inkoop in de zorg en het publieke domein.

Kennismaken

Geïnteresseerd in afstuderen op een mooi inkoopthema en een leuke groep collega’s? Stuur een e-mail naar werken@coppa.nl met je CV en jouw ideeën. Tot snel!

Download flyer

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.