Marjolein Pluim – coördinator inkoop consultants kenniscentrum overheid

Marjolein begeleidt in haar functie uiteenlopende (complexe) aanbestedingen voor diensten, werken en leveringen. Een hele veelzijdige functie waarin ze veel contacten heeft met opdrachtgevers en junior consultants opleidt. Bij Coppa ervaart ze alle mogelijkheden om te doen waar ze goed in is en waar ze energie van krijgt. We stelden Marjolein drie vragen over haar werk.

Wat maakt jouw functie uitdagend?

De uitdaging van deze functie is de veelzijdigheid aan contacten, en de mogelijkheid om écht van meerwaarde te zijn. In aanbestedingsprocedures sta je als het ware tussen de opdrachtgever (met één van onze consultants als adviseur) en de potentiële opdrachtnemer in. Je zorgt dat alle partijen op de juiste tijd de juiste informatie krijgen. En dat is soms flink managen! Want dit zijn beslist geen administratieve werkzaamheden, tijdens de hele procedure denk je actief mee. Daarnaast leid je in deze functie ook onze junior consultants op en daarmee leg je de basis voor hun toekomstige consultancy-werkzaamheden. 

Waarom is werken bij Coppa zo leuk?

Coppa is een prachtige werkgever die samen met jou op zoek gaat naar werkzaamheden waar jij van gaat bloeien. Geen afgekaderde hokjes en geen vastomlijnde functiebeschrijvingen. In overleg is veel mogelijk. Bij Coppa bouw je een band op met je collega’s; je weet elkaar te vinden bij vragen en je kunt met elkaar sparren als je tegen dingen aanloopt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Hoe? Door teammiddagen, tweemaandelijkse academydagen, borrels, het jaarlijkse uitje en alles wat je daartussendoor zelf nog wilt organiseren. 

Waar ben jij het meest trots op?

Ik ben het meest trots op het feit dat een aantal van onze gemeentelijke klanten mij het vertrouwen gaven om hun inkoopmedewerkers op te leiden. Eigenlijk komt dan alles samen: je inkoopkennis overbrengen op klanten, een opleidingsprogramma op maat aanbieden en de waardering over de manier waarop ik iemand heb mogen opleiden. Daar doe je het voor! Ook hier geldt: dat zou ik niet gekund hebben zonder de collega’s die mij hierbij geholpen hebben.

Spreekt de functie van Marjolein je aan en wil je hier meer over weten? Klik hier voor meer informatie over deze en andere actuele vacatures binnen Coppa.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.