ISO 9001 weer behaald!

Hoera! Met gepaste trots kunnen we melden dat we wederom ons ISO 9001 certificaat hebben behaald en met ons kwaliteitsmanagementsysteem nog steeds voldoen aan alle normeisen!

Om onze professionaliteit te waarborgen en om met elkaar op een eenduidige manier te werken loopt het borgen en continu verbeteren van onze kwaliteit als een rode draad door onze organisatie.

Coppa heeft de ambitie om een zo groot mogelijke toegevoegde waarde en impact te leveren bij opdrachtgevers. Om deze impact te maximaliseren leggen we de focus op de inhoudelijke kwaliteit van ons werk alsook op onze processen. Sinds 2017 is Coppa gecertificeerd voor het NEN ISO9001:2015 certificaat. 9001 houdt in dat het de NEN norm is voor het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie (de inrichting van de processen). 2015 is de versie van de norm waarvoor een organisatie gecertificeerd is.

ISO is geen doel op zich maar een heldere procesmatige wijze waarop wij bij Coppa werken. De ISO aanpak helpt ons ook in het detecteren en beheersen van risico’s en creëert bewustwording. Samen met onze teams sturen we continu op verbetering van onze kwaliteit en dat draagt bij aan de beste dienstverlening voor opdrachtgevers.

Coppa is ISO 9001 gecertificeerd tot 8 mei 2026

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.