Coppa en VFM facility experts bundelen krachten!

Coppa Groep gaat strategisch samenwerken met VFM facility experts. Coppa Groep neemt hiervoor een meerderheidsbelang in VFM facility experts. Hiermee is Coppa Groep een stevige speler en leading consultancy firm in het inkoop en facilitaire werkveld. Naast VFM facility experts bestaat het portfolio van Coppa Groep al uit Coppa en Hospitality Group. De organisaties houden hun eigen zelfstandigheid, identiteit en directie.

De beste in professional services

Samen de beste worden in professional services. Daar gaan we voor, door als Coppa Groep de beste adviesbureaus aan ons te verbinden. De huidige professional services, waaronder inkoop, facility & hospitality management, huisvesting, recruitment, branding en community management, bouwen we in de toekomst samen verder uit.

Nieuwe kansen op alle fronten

Bas Bouwman van Coppa Groep: “Verbreding, innovatie en duurzaamheid staan centraal in onze ambitie. Met deze samenwerking zetten we een volgende stap om leidend te worden in professional services. Verdere uitbreiding voorzien we in HR, ICT en financial services. Meer services onder één paraplu is zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers aantrekkelijk.”

Victor van Hooijdonk, directeur VFM facility experts: “VFM facility experts zal als zelfstandige organisatie binnen Coppa Groep verder bouwen aan haar positie als advies- en interimbureau. De in bijna 25 jaar zorgvuldig opgebouwde cultuur met onze medewerkers en opdrachtgevers zullen wij door deze samenwerking nog beter kunnen continueren. De innovatiekracht van  Coppa Groep in samenspel met de betrouwbare dienstverlening van VFM maken een sterke combinatie waarin wij veel vertrouwen hebben.”

Wij kijken uit naar een inspirerende en duurzame samenwerking met elkaar en al onze relaties!

Coppa, VFM facility experts en Hospitality Group hebben een omzet van circa 30 miljoen euro in 2022 en realiseren dit met 240 medewerkers. De organisaties zijn zelfstandig en hebben hun eigen identiteit en directie. Coppa is actief vanuit Arnhem, Hospitality Group vanuit Amersfoort en VFM facility experts vanuit Utrecht.

Voor meer informatie:

Coppa Groep | Bas Bouwman | 06 511 959 07 of bas.bouwman@coppa.nl

VFM facility experts | Victor van Hooijdonk| 06 54668481 of victor.vanhooijdonk@vfm.nl

VFM Facility Experts

Met ruim 25 jaar ervaring adviseren en leveren wij interim oplossingen op alle aspecten van het facilitaire vakgebied. Of het nu gaat om sourcing, werkomgeving, performance of interim management. Dit doen we met 40 toegewijde facility consultants, projectleiders en interim managers voor opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.