/
/
/
Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Realisatie opvanglocaties vluchtelingen voor Bijzaak

Voor onze opdrachtgever Bijzaak heeft consultant Kim Eijsink in de rol van projectleider Huisvesting ondersteuning geboden om opvanglocaties voor vluchtelingen te realiseren. Voor een gemeente in Nederland heeft Kim, gedurende de opvangcrisis, projectmanagement uitgevoerd bij het realiseren van opvanglocaties.

Projectmanagement

Kim heeft diverse verbouwingen en inrichtingsvraagstukken begeleid. Als projectleider stond ze in verbinding met het projectteam en de externe stakeholders. Op deze wijze werd uitvoering gegeven aan projectmanagement op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Relevant voor het uitvoeren van deze opdracht was het matchen van de aspecten planning, stakeholders en processen.

Resultaat

Voor de betreffende gemeente zijn diverse opvanglocaties gerealiseerd, inclusief het verzorgen van de gewenste documentatie, zoals een businesscase voor politieke besluitvorming. Vanuit projectmanagement was onder andere aandacht voor bestaande processen en de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven, dit waren cruciale aspecten om een project tijdig op te kunnen leveren.

Facilitaire professional

“Indrukwekkend hoe snel en goed Kim projecten opgepakt heeft in een complexe omgeving waarin met diverse overheidsinstanties, gemeentes en partijen geschakeld moest worden. Naast haar prettige persoonlijkheid is ze een facilitaire professional met kennis van zaken en aandacht voor details. Kortom; echt een fijne projectmanager!”, aldus Peter Rijkers, projectmanager bij Bijzaak.

Meer

5

Interim professionals

Interim inkoopadviseur gemeente Pijnacker-Nootdorp

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Interim inkoop­consultant bij Gemeente Gorinchem

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.