/
/
/
Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Europese aanbesteding ICT Gemeente Elburg

Om te garanderen dat softwarelicenties rechtmatig worden ingekocht, kiezen overheidsinstellingen er vaak voor om dit via een softwarebroker te doen. Zo ook de gemeente Elburg, die Coppa vroeg dit proces te begeleiden. Coppa heeft samen met de ICT-specialisten van Elburg eerst een inkoopstrategie uitgewerkt en deze vertaald naar een Europese aanbestedingsprocedure, wat tot een passende overeenkomst heeft geleid.

Ontzorgen en bespoedigen

Uit een eerste inventarisatie kwamen twee belangrijke behoeften naar voren: men wenste geadviseerd en ontzorgd te worden bij de inkoop van een softwarebroker en, om de continuïteit van de software te borgen, diende het proces binnen zes maanden afgerond te zijn. Het proces dat in juni begon, moest dus in november klaar zijn.

Met succes volbracht

De haast die geboden was stond een zorgvuldig proces niet in de weg. Door de goede samenwerking tussen de ICT-specialisten in Elburg en de adviseurs van Coppa werden de juiste beslissingen vlot genomen en kon er snel geschakeld worden. Het project werd dan ook zonder noemenswaardig oponthoud met succes volbracht.

Prettige samenwerking

Mario Koenraadt, inkoopadviseur a.i. bij Gemeente Elburg heeft de samenwerking als erg prettig ervaren: “Gedurende de gehele opdracht is er kwalitatief uitstekend werk geleverd door de collega’s van Coppa. Ze zijn zeer betrokken en professioneel. Bij een volgende dergelijke aanbesteding ben ik voornemens Coppa opnieuw te benaderen.”

Op de foto (van links naar rechts): Vlado Petkovic, Peter Baars, Samuel Honsbeek, Geert Lubbers

Meer

10

Europees aanbesteden

Interim inkoopadviseur OWO-gemeenten

Aanbesteding vergadersystemen Gemeente Epe

Versnelde procedure inzet verkeers­regelaars GGD Hollands Noorden

Inkoopadvies en aanbestedingen gemeente Pekela en Veendam

Europese aanbesteding schoonmaak­onderhoud Het Rhedens

Inkoop­ondersteuning bij GGD Hollands Noorden

Aanbesteding salaris­administratie OVO Zaanstad

Aanbesteding wagenpark voor vijf water­schappen

Europese aanbesteding glasvezel OVO Zaanstad

Europese aanbesteding leermiddelen Marnix College

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.