/
/
/
Inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzame Projecten Loenen

Inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzame Projecten Loenen

Stichting Duurzame Projecten Loenen (DPL) creëert en ondersteunt initiatieven om de duurzaamheid en leefbaarheid in Loenen te bevorderen. DPL vroeg Coppa de Europese aanbesteding te begeleiden voor de inhuur van projectcoördinatie en implementatie van het community-based Virtual Power Plant (cVPP) project.

cVPP project

Het cVPP project is een model waarbij door burgers zelf decentraal energie wordt opgewekt. Deze burgers zijn virtueel met elkaar verbonden, zodat het één groot energieopwekkende entiteit wordt. Het doel is om een boost aan de productie en distributie van lokale hernieuwbare energie te geven. Omdat DPL zelf niet over voldoende expertise beschikt, werd Coppa ingeschakeld.

Professionele partner

Opdrachtgever DPL blikt terug op de samenwerking met Coppa: “De consultants van Coppa hebben zich echt goed in de materie en de specifieke eisen van dit project verdiept, waardoor zij in staat waren om met ons mee te denken en waardevolle adviezen te geven. Dankzij hun ‘hands-on’ aanpak en de goede bereikbaarheid hebben we binnen de tijd en het budget een goede projectcoördinator gevonden. We hebben in Coppa een professionele partner gehad.”

Meer

2

Duurzaam inkopen

Verduurzaming menu Provincie Gelderland

Warmedranken­voorziening Gemeente Coevorden

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website geanonimiseerd te analyseren.