Partners

Partners

Bas Bouwman (1974) is partner en oprichter van Coppa. Na het afronden van de Hoge Hotelschool in Maastricht studeerde Bas bedrijfskunde aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. Bas heeft summercourses gevolgd aan Stanford University en Harvard. Binnen Coppa is Bas verantwoordelijk voor sales, productontwikkeling en finance.
 
Jeroen Meijer (1972) is partner bij Coppa. Na het afronden van de Technische Hogeschool in Eindhoven heeft hij zijn master behaald aan de Nyenrode Business University waar hij ook in 2013 promoveerde. Voordat Jeroen in 2003 kwam werken bij Coppa is hij werkzaam geweest bij Cap Gemini en Berenschot. Jeroen is verantwoordelijk voor nieuwe klanten die hun inkoopprocessen uitbesteden aan Coppa. 
 
Paul Gelderman (1969) is partner bij Coppa. Na het afronden van zijn studie aan de TU-Delft is Paul 11 jaar werkzaam geweest bij Ernst&Young als consultant en senior-manager.  Vanaf 2006 is Paul werkzaam bij Coppa eerst als manager en daarna als partner. Binnen Coppa is Paul verantwoordelijk voor HR en de bedrijfsvoering. Daarnaast voert hij adviesprojecten uit voor de klanten van Coppa.