COPPA CBP is hét inkoopadviesbureau op het gebied van inkoop en aanbesteden voor de overheid.

Overheid

COPPA CBP kenmerkt zich als een inkoopadviesbureau met veel kennis en ervaring op het gebied van inkopen binnen gemeenten en andere overheidsinstanties. Voor vele organisaties hebben wij Europese aanbestedingen begeleid, inkoopadvies uitgebracht en de inkoopfunctie opgezet. Daarnaast helpen wij ook mee met het opstellen van inhoudelijke bestekken, programma’s van eisen, juridische- en/of projectondersteuning, het opstellen van een besparingsplan of inkoopkalender. 

Begeleiden van Europese aanbestedingen

Voor verschillende aanbestedende diensten voeren we Europese aanbestedingen uit. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van Europese aanbestedingen in alle productgroepen voor o.a. gemeenten, waterschappen en veiligheidsregio’s zowel op projectbasis als middels detachering.

Meer informatie

Juridisch Advies

Juridisch advies nodig voor, tijdens of na een aanbestedingsprocedure? Dan ben je bij COPPA CBP aan het juiste adres. Onze aanbestedingsjuristen volgen de laatste jurisprudentie en hebben altijd actuele kennis paraat. Vanuit de inkoopgedachte fungeren zij als vraagbaak of sparringspartner met daarbij kennis van contracten- en subsidierecht. 

Meer informatie

Kenniscentrum

Het Kenniscentrum bestaat uit projectmedewerkers en juristen en is dé plek waar je terecht kunt met al je vragen over inkoop, aanbesteden of een specifiek project. Zowel onze inkoopconsultants als onze klanten kunnen rechtstreeks contact opnemen met het Kenniscentrum. 

Meer informatie

Interim inkoopadviseur voor gemeenten/overheid

Ons team van interim (senior) inkoopadviseurs staat graag voor je klaar en kan jouw overheidsorganisatie of gemeente op korte termijn intern ondersteunen met het begeleiden van inkooptrajecten, Europese aanbestedingen, contractbeheer, het professionaliseren van de inkoopfunctie en nog veel meer inkoopgerelateerde vraagstukken.

Meer informatie