Partnerships

 

COPPA werkt samen met diverse partners om onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van de partners met wie COPPA samenwerkt.

Allereerst, maak kennis met ons strategische partner, Hospitality Group:

Hospitality Group is expert op het gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Creating better places is onze missie. Samen met opdrachtgevers realiseren circa 120 adviseurs en interim-managers aantrekkelijke en excellent georganiseerde omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg. Onze expertises bestaan uit Service & workplace design, Sourcing, regie & performance, Training & development en Interim & recruitment. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching. 

Daarnaast stellen wij je graag onze samenwerkingspartners voor. Samen met hen zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers zijn voorzien van de beste inkoopoplossingen ondersteund door inkooptools.


 

         

ProActive 

Met ingang van juni 2019 is COPPA officieel partner van ProActive. COPPA werkt al jarenlang met de software van ProActive en veel van onze opdrachtgevers zijn dan ook tevreden gebruikers van de software. Met de Spend Cloud biedt ProActive haar gebruikers één volledige oplossing waarin alle zakelijke uitgaven, het P2P-proces en lopende contracten met leveranciers inzichtelijk worden.

Meer informatie

Exact (Proquro)

Naar aanleiding van de acquisitie van Proquro door Exact, zijn COPPA en Exact een samenwerking aangegaan. COPPA was al preferred partner van Proquro en met deze overeenkomst kan COPPA een totaaloplossing aanbieden met een geïntegreerde modules voor financiën, inkoop en logistiek.

Meer informatie

Mercell

COPPA maakt gebruik van de inkoopsoftware van Mercell voor ondersteuning van het sourcingproces: het digitaliseren van offerteaanvragen en het uitzetten van tenders. Omdat de software geheel ingericht kan worden op basis van de wensen van elke organisatie, maken we voor veel opdrachtgevers gebruik van Negometrix voor het uitzetten en beoordelen van aanbestedingen.

Meer informatie

VendorLink

De software van VendorLink biedt alle functionaliteiten die organisaties nodig hebben voor Spend Management, Contract Management, Vendor Management en Vendor Rating. Met VendorLink krijgen organisaties meer inzicht in hun leveranciersprestaties en -contracten en kan op basis van deze data bespaard en geoptimaliseerd worden.

Meer informatie