Stichting Duurzame Projecten Loenen

Toegevoegd op | Door COPPA

  • Organisatie: Stichting Duurzame Projecten Loenen
  • Branche: Overheid
  • Diensten COPPA CBP: Inkoopadvies & Uitvoeren Europese aanbesteding

COPPA CBP heeft de Europese aanbesteding begeleid voor de inhuur van projectcoördinatie voor Stichting Duurzaam Loenen. De projectcoördinatie voor het tot stand brengen van van een Community Based Virtual Power Plant (CvPP) is een Europees project dat wordt gefinancierd in het kader van Interreg. De regels vereisten dat de stichting een Europese aanbesteding zou doen. 

Stichting Duurzame Projecten Loenen: 'Omdat we zelf over onvoldoende kennis en ervaring op dit gebied beschikken, hebben we COPPA CBP ingeschakeld. De consultants, Rik Bultman en Mark Boerema, hebben zich echt verdiept in de materie en de specifieke eisen van dit project waardoor zij in staat waren met ons mee te denken en waardevolle adviezen te geven.
Via een duidelijk stappenplan, met strakke deadlines en instructies, is het hele proces prettig verlopen. De hands on werkwijze, goede bereikbaarheid en ondersteuning wanneer het nodig was, hebben ertoe geleid dat we binnen tijd en budget een goede projectcoördinator hebben gevonden en daarbij tevens hebben voldaan aan de regels die Interreg aan ons stelt. Wij hebben in COPPA CBP een professionele partner gehad.'