Samenwerking met rolstoeltennis talenten

Toegevoegd op | Door Coppa

Jinte Bos, Lizzy de Greef, Maarten Ter Hofte en Robin Groenewoud zijn wellicht nu nog geen bekende namen bij het grote publiek, maar daar gaat verandering in komen. Deze vier rolstoeltennistalenten hebben allemaal de ambitie om op termijn Grandslams te gaan winnen en de wereldtop te bereiken.

Om deze ambitie te realiseren trainen Jinte, Lizzy, Maarten en Robin dagelijks keihard. Dat doen ze  op het NTC in Amstelveen (Dennis Sporrel, KNLTB) en bij hun eigen club. De ervaren rolstoeltennisser Maikel Scheffers maakt de talenten als mentor al een beetje wegwijs in het profcircuit.

De KNLTB helpt de talenten met een uitgebreid ontwikkel- en trainingsprogramma en begeleiding. Om de wereldtop te bereiken is het vooral ook van belang om extra ervaring op te doen tijdens internationale toernooien. En hier gaat Coppa samen met Hospitality Group de talenten graag financieel mee helpen. 

Coppa en Hospitality Group gaan de samenwerking met deze vier spelers aan en treden de komende jaren op als hun sponsor. Wij zijn trots dat we deze talenten mogen ondersteunen en wensen hun alle succes!

Op de foto zie je Inge de Bekker (Hospitality Group) en Jeroen Meijer (Coppa) samen met de talenten. Van rechts naar links: Jinte, Lizzy, Maarten en Robin