NS Business Card voor alle COPPA-medewerkers

Toegevoegd op | Door Coppa

Goed nieuws voor alle Coppa-medewerkers: zij ontvangen namelijk een NS Business Card (naast de leaseauto die elke Coppa-medewerker krijgt) waarmee zij flexibel gebruik kunnen maken van al het openbaar vervoer zoals trein, bus, metro of tram.

De fijnste manier van werken

Bas Bouwman, partner bij Coppa: ‘Met het aanbieden van de NS Business Card sluiten we aan bij ons motto ‘De fijnste manier van werken’. Het zou bovendien positief moeten uitpakken voor zowel de medewerkers als onze opdrachtgevers. Medewerkers kunnen gedurende hun reis gewoon doorwerken en daardoor een hogere declarabiliteit nastreven, wat weer voordelen heeft voor de opdrachtgever.’ 

Ideale locatie van kantoren

De locaties van de kantoren van Coppa zijn zorgvuldig uitgekozen. Alle locaties zijn niet alleen goed bereikbaar met het OV of met de auto, maar zijn ook centraal gelegen in grote steden zodat medewerkers gedurende de pauze of na het werk gemakkelijk de stad in kunnen lopen. 

Coppa draait nu een proef en wil over een half jaar de balans opmaken of de NS Business Card definitief wordt aangeboden aan alle (nieuwe) medewerkers.

Meer weten over de fijnste manier van werken? Lees onze blog over het SAMEN AAN DE TOP(Talent Ontwikkel Plan)-programma.