Nieuwe inkoopcollectieven van COPPA

Toegevoegd op | Door COPPA

Na de succesvolle lancering van het Inkoopcollectief Energie en het Inkoopcollectief Mobiele Telefonie van COPPA, zijn we achter de schermen druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe inkoopcollectieven.

We kijken daarbij voornamelijk naar de productgroepen die interessant zijn voor alle branches, zodat we nog meer volumebundeling kunnen creĆ«ren met opdrachtgevers uit de zorg, onderwijs en overheid. We kiezen voor commodities, artikelen of diensten waarvan de functionele eisen niet veel anders zijn bij verschillende organisaties. Bij alle organisaties moet bijvoorbeeld stroom uit de stopcontacten komen en pennen in de kast liggen. 

Over onze inkoopcollectieven

Bij het opstarten van een inkoopcollectief bundelen we het bestaand volume van onze huidige klanten. Dat contract bieden we ook aan voor nieuwe toetreders. De eerste keer kun je je als organisatie dus inschrijven op een bestaand contract, daarna kan iedereen meedraaien in het inkooptraject en gaan we ook echt inkopen voor de klanten die meedoen aan het collectief. 

Daardoor kunnen we goed de wensen en behoeften van alle deelnemers in kaart brengen en op basis daarvan de meest passende leverancier selecteren. Dit resulteert in de meeste gevallen niet alleen in een betere kwaliteit en een betere match, maar ook een betere prijs.

Is er nog geen bestaand contract voor een bepaalde commodity, artikel of dienst? Dan kun je je als organisatie inschrijven om direct mee te doen aan het inkooptraject.

Op de hoogte blijven van onze inkoopcollectieven?

Laat je gegevens dan achter via dit formulierWe nemen dan contact met je op zodra een nieuw inkoopcollectief gelanceerd is. Je bent vervolgens vrij om te bepalen of het voor jou interessant is om deel te nemen aan dit collectief.

Inschrijven voor meer informatie