ISO-certificering COPPA CBP weer met een jaar verlengd

Toegevoegd op | Door COPPA CBP

Afgelopen week is het ISO 9001:2015 certificaat van COPPA CBP weer met een jaar verlengd. Twee jaar geleden werd het certificaat voor het eerst aan COPPA CBP verleend en is dit de tweede keer dat de certificering na een audit verlengd wordt.

ISO-certificering

Tijdens de audit werd COPPA CBP beoordeeld op acht hoofdonderwerpen, waaronder strategie, risicomanagement, primaire en ondersteunende processen en verbeterplannen. COPPA CBP is wederom geslaagd voor de audit en werd in het bijzonder geprezen vanwege het Talentontwikkelprogramma, het Kenniscentrum voor de Zorg & Overheid, de goede procesbeheersing en de aandacht voor binding met medewerkers. Er zijn geen non-conformities geconstateerd door de auditor.

Verbetering bedrijfsprocessen

Paul Gelderman, partner bij COPPA CBP: ‘Sommige opdrachtgevers vereisen een ISO-certificaat voordat een opdracht aan COPPA CBP verstrekt kan worden. Maar dat is niet de hoofdreden waarom het ISO-certificaat zo belangrijk voor ons is. We willen namelijk continu onze bedrijfsvoering tegen het licht houden, zodat we verbeteringen kunnen doorvoeren in onze primaire en ondersteunende processen. Jaarlijks voeren we een SWOT-analyse uit waarbij we concrete acties formuleren voor de risico’s en kansen. Deze actieplannen worden vervolgens per kwartaal gemonitord op voortgang en resultaat. We zijn dus periodiek bezig om onze bedrijfsvoering te optimaliseren en het opnieuw toekennen van het ISO-certificaat is een mooie kroon op ons werk.’