In de brandhaard van de coronacrisis

Toegevoegd op | Door Coppa

10 maart jl. kwam een telefoontje binnen bij Jeroen Meijer, partner bij COPPA. Daarin werd hij gevraagd om de inkoop van PBM’s voor de ziekenhuizen in Brabant te coördineren vanuit het Regionaal Overleg Acute Zorg (hierna te noemen: ROAZ). 

Persoonlijke beschermingsmiddelen, hoe staat het daarmee?

Met deze concrete doch abstracte vraag ging de opdracht van start. Want waar begin je en hoe pak je dat aan? Dan grijp je terug op de basis: het inventariseren van de voorraad van ziekenhuizen, ofwel de behoefte. Wie heeft wat, hoeveel hebben ze nodig en hoe komen we daaraan? Dit zijn de kernvragen voor deze opdracht… 

Fast Forward

In een recent onderzoek van NEVI zijn de geleerde lessen samengevat in een factsheet. Daarin staat ook: ROAZ regio’s kwamen laat op gang (uitgezonderd ROAZ Brabant). Mooi om terug te lezen, maar ben je nu nieuwsgierig geworden naar hoe ROAZ Noord-Brabant zo vroeg is opgestart, welke uitdagingen Jeroen tegen gekomen is en wat hij hiervan geleerd heeft?

Kom dan naar de Online Procurement Tech Day op 24 september! 

De COPPA Online Procurement Tech Day (OPTD) op 24 september 2020 is hét evenement om inzicht te krijgen in de beste inkooptools en inkoopoplossingen op dit moment beschikbaar op de markt. Door verschillende workshops waarbij we theorie aan praktijk verbinden krijg je een goed inzicht van de toegevoegde waarde die de verschillende inkooptools en -oplossingen bieden voor de uitdagingen van nu. Door onze expertise met deze systemen kunnen wij in korte workshops direct inzichtelijk maken hoe deze tools en oplossingen uw inkoopafdeling naar het volgende niveau kunnen tillen.