COPPA spreekt op German Dutch Health Conference

Toegevoegd op | Door Coppa

Op woensdag 5 september vindt de German Dutch Health Conference plaats in het Sint Antonius Ziekenhuis in Utrecht.  De conferentie is onderdeel van de Duits-Nederlandse gezondheidsweek en wordt georganiseerd door de Duits-Nederlandse Handelskamer in opdracht van het Duitse ministerie van Economische Zaken en Energie.

Over de conferentie

Van 4 tot en met 7 september komt een Duitse handelsdelegatie uit de medische sector naar Nederland. De conferentie op 5 september is een ontmoetingsplaats voor gezondheidsexperts, inkoopmanagers, inkopers en toonaangevende leveranciers uit beide landen. 

Onderwerpen zoals inkoopbeleid, distributiekanalen en nieuwe technologieën komen uitgebreid aan bod en ook wordt er ingegaan op digitalisering en eHealth en de aantrekkelijke mogelijkheden om in te kopen in Duitsland. Over dit laatste onderwerp heeft onze Duitsland-expert Mark Koorndijk meer geschreven in zijn blog

Tijdens de conferentie spreekt Coppa-partner Bas Bouwman over de verschillen in inkoop van apparatuur en materialen voor ziekenhuizen en zorginstellingen tussen Nederland en Duitsland. Bas spreekt vanaf 10.45u in het Auditorium van Sint Antonius Ziekenhuis, locatie Utrecht. 

Voor wie is de German Dutch Health Conference interessant?

De conferentie is interessant voor Nederlandse gezondheidsexperts, inkoopmanagers, inkopers en leveranciers die de mogelijkheden voor samenwerking en inkopen in Duitsland willen verkennen.  

Aanmelden & meer informatie

Aanmelden kan gratis via de website van de Duits-Nederlandse Handelskamer.

Aanmelden