Facilitaire Inkoop Course 2022

Toegevoegd op | Door COPPA

Herken je dat? De facilitaire wensen veranderen! Facility Management was nog nooit zo dynamisch. Van het sluiten van kantoren en het inrichten van de thuiswerkplek, naar de uitdagende zoektocht hoe de toekomst van het hybride werken eruit gaat zien. Het is cruciaal dat jij als facilitair inkoper de trends en ontwikkelingen goed begrijpt zodat jij hier nog beter op kan inspelen. De menselijke maat en ruimte voor dialoog zijn cruciaal voor het succes van je inkoopactiviteiten. Hoe zorg je nu voor een optimale samenwerking? En hoe kan jij proactief inspelen op de verwachtingen van je stakeholders om zo nog meer bij te dragen aan de strategische doelstellingen van jouw organisatie?

Facility inkoop boost

Speciaal voor facilitaire inkopers die zich willen ontwikkelen en laten inspireren, hebben wij de Facilitaire Inkoop course ontwikkeld. We gaan de wereld van facility management en inkoop bij elkaar brengen in een community. Tijdens drie deep dive sessies gaan we samen op zoek naar co-creatie en ketensamenwerking om gezamenlijk meer waarde te creëren en nog meer als waardig business partner te fungeren. Ontmoet andere facilitaire inkopers, laat je prikkelen door sprekers, leer van andere bedrijven, deel kennis en ervaringen met elkaar en vertaal je inzichten naar verrassende ideeën voor jouw team of organisatie. Bekijk hieronder het volledige programma.

Deelname

Ben jij enthousiast geworden? Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 6 januari 2022. We gaan uit van minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers. De kosten voor de volledige Facilitaire Inkoop course bedragen € 2.150,- per deelnemer, inclusief materialen en food & drinks, exclusief btw.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze course kan je contact opnemen met Elise van Beek via 033 462 55 55 of per mail e.vanbeek@hospitality-group.nl of download hieronder vrijblijvend de brochure.