Coronacrisis in Brabant: een eerste terugblik

Toegevoegd op | Door Coppa

Partner Jeroen Meijer is nauw betrokken geweest bij ROAZ Brabant ten tijden van de coronacrisis. Het NAZB heeft op donderdag 9 juli een online magazine gepubliceerd dat terugblikt op de coronacrisis in Noord-Brabant.

NAZB:

"Brabant werd zwaar getroffen. Als provincie stonden wij in de frontlinie. De onzekere, onheilspellende periode staat bij eenieder in het geheugen gegrift. We hebben de zorgcontinuïteit kunnen borgen. Dat kon alleen doordat we samen de schouders eronder hebben gezet. Dat verdient een grote pluim. Voor jullie inzet, dag en nacht, wil ik mijn complimenten uitspreken, ook namens het Dagelijks Bestuur van het Regionaal Overleg Acute Zorgketen Brabant (ROAZ)."

Bart Berden, voorzitter ROAZ Brabant, bedankt de ketenpartners voor hun tomeloze inzet vanaf de eerste start van de pandemie in het themanummer van NAZBericht 'Coronacrisis in Brabant: een eerste terugblik'.

Het magazine is een ode aan al onze collega's uit het netwerk; iedereen binnen de zorginstellingen heeft ontzettend hard gewerkt om de zorg voor de acute patiënten in Brabant goed te regelen, met alle uitdagingen die daarbij kwamen kijken.

Lees het magazine online.

Wil jij meer horen over hoe Jeroen Meijer de situatie ervaren heeft? Schrijf je dan in voor de Online Procurement Tech Day, waarin je het verhaal van Jeroen Meijer kan horen, maar ook deel kan nemen aan een mooie selectie aan workshops!