COPPA rent mee met Midwinter Marathon Apeldoorn

Toegevoegd op | Door Coppa

In het kader van: sporten is gezond en teambuilding belangrijk (en leuk) hebben een aantal medewerkers van COPPA op 2 februari jl. deelgenomen aan de jaarlijkse Midwinter Marathon Apeldoorn. 

COPPA vindt een gezonde levensstijl belangrijk. Vanuit de organisatie of de medewerkers worden vaker verschillende initiatieven georganiseerd in het kader van sportiviteit. Deelname aan de Midwinter Marathon komt vanuit de ondernemingsraad, welke als één van haar speerpunten heeft: de vitaliteit van medewerkers.

Gezonde competitie

Het was een koude dag en de route staat bekend om een vrij pittige heuvel, dus het was even doorbijten. Maar het gevoel dat je er aan overhoudt en het welverdiende glühweintje nadien zorgden voor een zeer geslaagde eerste editie van dit jaarlijks terugkerende evenement.

In totaal hebben 11 medewerkers van COPPA deelgenomen, waarbij er tijden tussen de 40 en 50 minuten zijn neergezet. 'Een marathon in 40 minuten?' "Dat kan natuurlijk niet. De afstand die wij deden was 8 km. Er zijn verschillende afstanden en je moet ergens beginnen, toch?" Aldus Nienke Kuipers, initiatiefnemer namens de OR. "Wellicht dat collega's volgend jaar de uitdaging aangaan om nog snellere tijden neer te zetten."

To be continued dus!